Сигнализирай!

19-годишните близнаци вече са с обвинение за убийството на Димитър от Цалапица

Gospodari.com
Gospodari.com
25.09.2023 г.
26
0

19-годишните близнаци вече са с обвинение за жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов от Цалапица. Районната прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Валентин и Борислав Динкови. Те са предадени на съд за укривателство на обвинения в тежкото престъпление 30-годишен Рангел Бизюрев, който след убийството избяга в Германия, информира bTV.

Двамата обвиняеми са с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително заседание по внесения обвинителен акт.

“Убийци! Ще ви изтръгнем езика”: Ето как близките на Димитър посрещнаха близнаците от Цалапица в съда (видео)

Разследването по отношение на Бизюрев продължава за извършено убийство под надзора на Окръжна прокуратура-Пловдив. За установяването и задържането му е издадена Европейска заповед за арест, за която към момента няма данни да е изпълнена.

Припомняме, че 19-годишните братя са участвали в укриването на тялото. Единият близнак е превозил трупа, а другият, с помощта на кирка, мотика и лопата, е закопал тялото. Двамата помогнали на предполагаемия извършител да се прибере до дома си, след което се опитали да се укрият.

Задържаха братя близнаци, укрили тялото на убития Димитър в Цалапица (видео)

Димитър Малинов изчезна на 20 юли, след като бил на гости на майка си. Той бе в неизвестност 7 дни преди полицията да открие тялото му. За престъплението е заподозрян 30-годишен мъж, който се намира в Германия. Издадена е европейска заповед за ареста му.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.