Сигнализирай!

Денков обяви каква длъжност ще заеме след ротацията

Gospodari.com
Gospodari.com
23.12.2023 г.
21
0

Денков обяви каква длъжност ще заеме след ротацията - на вицепремиер на България. "За момента няма проблем с всичко, което е договорено за ротацията. С Мария Габриел работим добре и ще продължим да работим както досега". Това заяви пред bTV премиерът Николай Денков.

Денков е оптимистичен, че има повече щастливи българи заради управлението (видео)

Премиерът отговори дали би станал министър в кабинета на Мария Габриел. "Вероятно, да", заяви той. Част от предложението е да се върне и в Министерство на образованието и науката. Денков подчерта, че там е мястото, където се чувстваа близо до професионалната общност и където би бил най-полезен.

Николай Денков добави, че през последните две години хората са се окуражили, че някой ги чува. "Хората видяха надежда, че имат на кого да кажат нещо и някой ще им обърне внимание", отбеляза той.

Министър-председателът припомни, че България все още има голям проблем с корупцията. "Бюджетът на държавата трябва да е насочен към тези хора, които са с най-голямо затруднение. Бюджет 2024 няма да се издъни, а ще се насочат средствата към тези хора, които през годините са били оставени назад", увери Денков.

Въпреки това Денков е убеден, че 2024 г. ще бъде още по-добра за България.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.