Сигнализирай!

Стотици българи се прибраха в родината си навръх Коледа (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.12.2023 г.
10
0

Стотици българи се прибраха в родината си навръх Коледа. На Терминал 2 кацнаха наши сънародници с полети от всички точки на света, предава NOVA.

Тризначките говорят на английски (видео)

Станимир и Иванка са пропътували 300 км от Попово до Терминал 2. Поводът е посрещането на внучката им, която живее и учи в Нидерландия. Срещат се за първи път след 4 месеца, навръх Рождество Христово. И макар сега сълзите да са от радост, в Нидерландия невинаги е било така.

Неочаквана изненада на летището имаше и за Румяна. Тя се прибира от САЩ и споделя защо преди 22 години е решила да стегне куфарите за Чикаго. Причината е, че среща любовта. Това е и причината за срещата между Ирина и Флой. Тя е българка, живееща в Германия, той е германец, дошъл на гости.

снимка: NOVA

Всички българи бяха посрещнати от близки и роднини с нетърпение да се съберат край коледната елха. Част от тях споделиха, че отдавна са взели решението да живеят и работят в чужбина. Като допълниха, че едва ли някой ден ще се завърнат в България. Други, обаче, си пожелаха като новогодишен късмет да се върнат в страната. Всички бяха единодушни – камъкът си тежи на мястото.

Ние от "Господарите" се надяваме все по-често всички българи да намират причина да се завърнат в родината си! България има нужда от работливото си, целеустремено и модерно поколение!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.