Сигнализирай!

Вижте защо Маколи Кълкин не участва в „Сам вкъщи 3“

Gospodari.com
Gospodari.com
27.12.2023 г.
13
0

Вижте защо Маколи Кълкин не участва в „Сам вкъщи 3“. Тогавашният тинейджър отказва ролята във второто продължение на култовата лента, съобщава TheNewsPortal24hr.com.

Въпреки че е звезда в първите два филма „Сам вкъщи“, Маколи Кълкин напуска франчайза след „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ от 1992 г. „Сам вкъщи 3“ се появява през 1997 г., но проследява друго семейство и дете – Алекс Д. Линц, изигран от Алекс Пруит.

Филмът обаче е далеч от успеха на своите предшественици. Мнозина посочват за причина, именно че Кевин не е в третата част. А това е така, защото младият актьор решава да се пенсионира.

Сцена от филма "Сам вкъщи 2"

Вижте колко точно е спечелил Маколи Кълкин от участието си в “Сам вкъщи”

Освен поредицата, Маколи Кълкин има невероятна филмова кариера. Той участва в „Моето момиче“, „Ричи Рич“ и „Чичо Бък“, което го прави една от най-успешните изгряващи филмови звезди по това време. Това обаче внезапно приключва през 1994 г., когато Кълкин официално се пенсионира - макар и временно.

Той решава да остави актьорството зад гърба си, за да преследва хобита като рисуване и писане. Това решение променя драстично бъдещето на „Сам вкъщи“. В последствие, излезлият през 2021 г. шести филм от поредицата и четвъртият без Кълкин "Отново сам вкъщи 6", разкрива какво се е случило с героя му Кевин Маккалистър.

Една от сцените подсказва, че Кевин е станал експерт по домашна сигурност. Табела, надписана от младия герой на филма, гласи „Защитена от домашната сигурност на МакКалистър“, намеквайки, че Кевин дори е започнал собствен бизнес.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.