Сигнализирай!

Хванаха шофьор да кара със 180 км/ч по път с ограничение 90 км/ч (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.01.2024 г.
9
0

Хванаха шофьор да кара със 180 км/ч по път с ограничение 90 км/ч, показва NOVA. Нарушителят е заснет по път Е79 между Монтана и Враца. Глобата, наложена на водача, е 1900 лева.

„Рекордът за нашата област беше установен на 22 декември. Скоростта, с която се движеше шофьорът, беше 178 км/ч. Автомобилът е регистриран в СДВР, а водачът е с постоянен адрес в София – град”, уточни началникът на „Пътна полиция” – Монтана Елвис Иванов.

Коментарът на "Господарите"

Войната по пътищата взима жертви. Една от водещите причини при тежките инциденти е несъобразената скорост. Да бъдем честни - в България няма пътища, позволяващи безопасно придвижване със 180 км/ч. Цяло чудо е, че в случая не се е стигнало до инцидент. Но нелепо ниската глоба дава зелена светлина на шофьорите, че няма проблем да извършват подобни нарушения, което е притеснително.

Крайно време е властимащите да не се борят с войната по пътищата само на думи - а реално да направят наказанията за нарушителите далеч по-строги. Само така може да се стигне до кардинално решаване на проблема.

Сигнализирайте ни за всякакви нарушения на gospodari.com.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.