Сигнализирай!

Зов за помощ: Мъж с рядко заболяване се нуждае от средства за лечение

Gospodari.com
Gospodari.com
25.01.2024 г.
15
0

Зов за помощ: Мъж с рядко заболяване се нуждае от средства за лечение. На 18 декември Иво Димитров е приет в УМБАЛ „Сърце и мозък“ в град Плевен, където след направено контролно ЯМР на главата, е открито ново образувание (по-голямо от първото). Лекарите преценяват, че трябва да се направи трета мозъчна операция, за да се отстрани, разказва NOVA.

Жена, загубила съпруга си в пожар покрай Коледа, има нужда от помощ (видео)

Интервенцията е извършена на 21 декември. След повече от година лутане, безброй много изследвания и две мозъчни операции, вече има категорична диагноза - Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В тип.

Болестта е рядка, тежка и налага прилагането на силна химиотерапия и локална терапия на окото. Роднините на мъжа вече са се свързали с няколко болници в Турция. Оттам им казват, че трябва да бъде направена химиотерапия, последвана от трансплантация на стволови клетки. През целия период Иво трябва да е в болнично заведение, където да се следи състоянието му, без възможност да излиза. За това лечение са необходими около 250 000 лв., с които близките му не разполагат.

снимка: iStock

Скъпи приятели, нека помогнем на Иво да се пребори с болестта! Може да го подкрепите ТУК!

Както и с дарение по Iban сметка:

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG74BUIN95611000706952
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Иво Събчев Димитров
Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Ако желаете, може да се включите и в онлайн базара на платформата ТУК.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.