Сигнализирай!

Близките на убития Пейо Пеев разказват за неговата битка да бъде баща на сина си (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.01.2024 г.
14
0

Близките на убития Пейо Пеев разказват за неговата битка да бъде баща на сина си. Приятелите му го описват като всеотдаен и грижовен баща пред Нова. За съжаление обаче не успява да сбъдне най-голямата си мечта - да има семейство.

Ясни са резултатите от кръвната проба на Диона за употреба на дрога

"Не мога да повярвам. В течение съм с всичките му проблеми с така наречената му съпруга и съм в дъното на душата си възмутена как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек. Не мога да повярвам, не мога да спя откакто съм научила новината", казва пред Нова близка на семейството на Пеев.

Близките разказват, че срещите на Пейо със синът му били трудни.

"Тя не му го е давала. Имало е случай, когато отива там и му казва - детето е болно, не можеш да го видиш и той се връща",  уточнява братовчедът на Пеев.

След убийството родителите на покойния баща се грижат за двете деца на Габриела. И ще се борят внуците им да останат в техния дом.

Протестът

Междувременно и други възмутени граждани се събраха на протест на жълтите павета. Те поискаха от държавните власти да се вземе под внимание това, че за момента в съдебните битки предимството е винаги за майката, когато стане въпрос за родителски права. Хората заговориха и за законови промени, за да има възможност за равноправие и истинска справедливост при такива дела между разделени родители.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.