Сигнализирай!

Съсед на майката и тъщата, обвинени в убийство: Оставяха детето голо и босо (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.01.2024 г.
11
0

Съсед на майката и тъщата, обвинени в убийство: Оставяха детето голо и босо. Думите по адрес на Габриела Славова и Красимира Трифонова са на Владимир Павлов, общински съветник в Бургас. Двете жени са обвинени в бруталното убийство на Пейо Пеев.

Според прокуратурата Пеев е удушен в автомобила си, като за извършител се сочи Трифонора (негова тъща). Славова е помагала, смятат от държавното обвинение.

Ясни са резултатите от кръвната проба на Диона за употреба на дрога

Подробности

"Оказа се, че след покойният вече Пейо, аз съм вторият най-пострадал и тормозен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Славова (дъщерята) и баба Тона Трифонова", написа във Фейсбук Владимир Павлов.

Той твърди, че трите жени са били настанени в общинско жилище "на първа линия" до Морската градина в Бургас и е бил извършен ремонт "за сметка на бургаския бюджет от близо 30 000 лв., по техни хвалби". Припомняме, че Славова, съпруга на Пейо, е била шефка на дирекция в общината в морския град.

Павлов добавя също, че момченцето на 6 години е било оставяно без надзор и го е виждал голо и босо. Той дори прилага и снимки от охранителна камера.

https://www.facebook.com/vladimir.pavlov.90/posts/pfbid02j2ySm6vE6g7PyGyU8r8LAQNRpG9iDFZcY6MDYCBjruvNPAXn2mP2DdppXo3uUsUbl

Случката

"Тъй като в блока няколко пъти ставаха кражби, решихме да сложим камери. Един ден чух невероятен шум от техния апартамент и включих камерата, за да видя какво се случва. Видях Габриела, която бяга и тръшка входната врата. Тичайки по стълбите, напусна кооперацията, качи се в един автомобил и заминава“, разказа Павлов пред бТВ.

В този момент вратата на апартамента се отворила и видял по-голямото ѝ дете полуголо. То излязло на междустълбищната площадка и започнало да плаче и да търси майка си.

„Докато отворя входната врата, детето вече беше слязло по стълбите и излязло от кооперацията на улицата. Спуснах се и го хванах за ръката, преди да го удари една кола. Нямах телефона на Габриела и звъннах на тел. 112. Полицията се отзова незабавно и след около 30 минути успяха да издирят майката и да я върнат. Тогава се оказа, че заради сигнал за опасност за дете са ангажирани всички институции“, обясни общинският съветник.

Припомняме, че Пейо Пеев бе открит в обгорен автомобил в близост до София. За криминалното деяние са обвинени жена му и тъща му. Като се смята, че в основата на убийството е спор за децата. По-късно онлайн се появиха разкази, че Пеев е бил системна жертва на домашно насилие и тормоз от страна на двете жени.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.