Сигнализирай!

Руски опозиционер: Смъртта на Навални няма да остане без мъст, Путин е враг и на България (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.02.2024 г.
8
0

Руски опозиционер: Смъртта на Навални няма да остане без мъст, Путин е враг и на България. Това се закани пред БНТ Генадий Гудков. Той е руски дисидент и бивш депутат в Държавната Дума, бивш полковник от КГБ и ФСБ, противник на Путин.

Пиян полковник от гвардията на Путин предизвика тежка катастрофа (видео)

Руски опозиционер: Смъртта на Навални няма да остане без мъст, Путин е враг и на България (видео)

"Смъртта на Алексей Навални няма да остане без мъст, няма да бъде простено подлото и изключително цинично убийство, чиято лична отговорност носи Путин", каза Гудков.

Опозиционерът сподели, че няма никакви съмнения как е починал Алексей Навални.

"Той беше изтезаван цяла година, убиха го в затвора. Това е убийство, за което лична отговорност носи Путин. С негово съгласие и по негово разпореждане Навални е бил подложен на най-жестоките условия, които могат да съществуват в руските затвори. Той се е намирал в карцера, това е специален тип наказание, почти една година.

Забранено е това да се прави с хората, там може да се остане само 15 дни. В резултат на такива мъчения държаните се разстройват психически. Навални е държан в условия на ужасни изпитания, на ужасни изтезания повече от година. Няма значение дали е починал от някаква болест, или са му дали следващата порция отрова. Ясно е, че режимът на Путин стои зад това убийство", сподели Гудков.

Реакция

"Народът е безпомощен. Огромна жандармеристка армия стои срещу него, повече от 1 млн. и 300 000 въоръжени хора, не само със стрелково оръжие, но и с артилерия, минохвъргачки, хеликоптери и дори с бойна авиация. Затова може да се каже, че в Русия днес народът се намира в затвора. Русия е разделена на бараки с различно тежък режим. Невъоръженият народ не може да противостои на такава въоръжена сила", сподели още Гудков.

За България

"Скъпи граждани на България, живеете в прекрасна, свободна страна, трябва да разбирате, че и ние искаме да направим от Русия една прекрасна, свободна страна, която ще бъде заедно с вас и с Европа. Путин е враг на Русия, враг на България. Путин не може да бъде признат нито за ръководител на държавата, нито за нормален човек.

Това е концентрация на абсолютното зло, той е завладял властта, за да носи за всички смърт и тероризъм. Искам българските ни приятели да разберат, че Путин не е Русия. Русия ще бъде построена върху отломките на путинизма, когато ще започне да се създава система на властта, при която свободата и демокрацията ще бъдат водещите. Русия винаги ще бъде дружеска на България страна. Просто сега дойдоха мрачни времена, които трябва да бъдат преживени", завърши Гудков.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.