Сигнализирай!

Полицията разпространи видео от побой, завършил със смърт (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.02.2024 г.
16
0

Полицията разпространи видео от побой, завършил със смърт. Вчера от СДВР се обърнаха с призив за съдействие с цел установяване свидетели на престъпление. Оттам публикуваха клип от разправа на пътя, възникнала на 26 януари 2024 г., около 14:30-14:40 ч., на кръстовището на ул. „Златен връх“ и бул. „Черни връх“ в София.

Според очевидци между мъжете е настъпил конфликт заради неправилно паркиране. На кадрите се вижда единствено мъж, който стои прав пред отворена врата на кола. Друг мъж, който седи вътре в автомобила, го удря и повалява на земята. Вижда се как нападателят продължава го удря и рита, докато мъжът лежи. Малко след това изглежда сякаш побойникът се уверява дали потърпевшият има пулс.

Дете е загинало след удар от камион, шофьорът е убит при саморазправа (видео)

По информация на GlasNews.bg  загиналият е Ивайло Чобанов, познат с прякора "Пилето". Мъжът е бил близо месец в кома и е издъхнал преди четири дни в „Пирогов“.

Снимка: GlasNews.bg

Медията разкрива още, че Чобанов е бил криминално проявен. Смята се, че е бил заподозрян за извършения опит за убийство на Благой Георгиев–Багата. Има криминална регистрация от 2002 г. за нанасяне на побой на служител от МВР, за кражба, за хулиганство, за унищожаване на частна собственост, за отправяне на заплахи. Установено е, че през август 2012 година е държал 22-годишна жена против волята ѝ. Тя е била малтретирана и принуждавана да проституира.

Мъж е пострадал при масов бой с тръби и вериги в Плевенско

По непотвърдена информация мъжът, чиито удари довели до смъртта на Чобанов, е задържан още същия ден. Повдигнати са му обвинения, но е освободен от съдия без мярка. Твърди се, че баща му е бизнесмен.

Коментарът на "Господарите"

Въпреки че причината за смъртта на споменатия не е напълно изяснена, случаят е много показателен за българската реалност. Ако приемем, че мъжът е направил забележка за неправилното паркиране на пешеходна пътека на конкретния водач, заслужава ли за това да бъде пребит до смърт?

Предвид информацията, че покойният е бил криминално проявен, е вероятно истината да лежи другаде. Това обаче в никакъв случай не е оправдание за неговата смърт!

Неговият нападател е бил задържан и след това пуснат? Предполагаемо заради влиянието на баща му. Поредно доказателство за това как функционира съдебната ни система! Ако си човек на правилните хора, можеш да се разминеш и с убийство.

Колко улични разправи трябва да завършат фатално, за да може институциите най-накрая да си свършат работата? Все пак искрено се надяваме този случай да бъде разплетен и отговорните да понесат последствията си!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.