Сигнализирай!

Съдът решава дали Христо Шопов да остане в ареста (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.02.2024 г.
11
0

Съдът решава дали Христо Шопов да остане в ареста, предаде bTV. Софийският районен съд заседава днес по производството на актьора, обвинен в закана с убийство.

Христо Шопов беше арестуван вчера. До задържането му се стигна след като жена подаде сигнал, че е била заплашвана от актьора с оръжие. Става въпрос за междусъседски скандал.

Повдигнаха обвинение на актьора Христо Шопов (видео)

Жената, която твърди, че е нападната от Шопов, е от Люксембург. Името ѝ е Патриша Тийвс. По думите ѝ съпругата на Шопов спряла колата си, така че да блокира нейната. Чужденката вдигнала чистачките на автомобила, а малко по-късно видяла, че нейните са счупени.

Тийвс отишла до дома на семейство Шопови, за да говори с тях, но била нападната. По думите ѝ актьорът я ударил и заплашил с пистолет. Жената успяла да запише случката с телефона си. След това е откарана в “Пирогов”.

„Ще те застрелям в лицето с пистолета си!“, казал Шопов по думите на потърпевшата.

За действията на актьора законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ до 6 години. Предстои да видим дали той ще си понесе последствията както подобава или законът ще го заобиколи, както става с други български звезди.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.