Сигнализирай!

Коала скърби за смъртта на своята партньорка (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.02.2024 г.
33
0

Коала скърби за смъртта на своята партньорка. Службата за спасяване в Южна Австралия е получила съобщение от гражданин, открил две бедстващи коали в основата на дърво, пише Daily Mail. Спасител отпътувал до долината Коромандел, югоизточно от Аделаида, за да помогне на двойката, но скоро открива, че една от коалите е починала.

Сърцераздирателни кадри, споделени на страницата на доброволческата група във Facebook в петък, показват възрастна мъжка коала, сгушена и прегърнала тялото на мъртва женска коала.

Получихме обаждане от загрижен член на обществото, който съобщи, че са намерили коала на земята в основата на дърво. При пристигането си спасителят намери както починала възрастна женска коала, така и втора възрастна мъжка коала“, посочват от Koala Rescue Inc.

https://www.facebook.com/koalarescuegroup/videos/koala-rescue-inc-received-a-call-from-a-most-concerned-member-of-the-public-who-/756551703088966/

И допълват: „Този тип поведение рядко се наблюдава от нашите спасители, но потвърждава емпатичната и грижовна природа на коалите. Нашият спасител извади и двете коали и след като се увери, че мъжката коала е в добро състояние, го пусна наблизо“.

Много от потребителите споделят, че са се разстроили, след като са гледали видеото.

Разобличиха коала в кражба от разсадник

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.