Сигнализирай!

Куриоз: Наш клуб на различно мнение от своя треньор

Gospodari.com
Gospodari.com
05.03.2024 г.
39
0

Куриоз: Наш клуб на различно мнение от своя треньор. ФК "Хебър" Пазарджик и Любослав Пенев изглежда споделят различни гледни точки относно отменения гол при при загубата с 0:1 от Левски вчера (4 март).

Треньорът на отбора побесня срещу реферите и ги обвини, че са сгрешили за отсъдената засада при попадението на Ангел Бастунов в 58-ата минута.

Любо Пенев обвини ВАР в манипулация (видео)

“Не искам прекалено много да хваля нашия отбор, но всички отбори изпитват трудности срещу нас. Това се показа и в днешния мач. Изиграхме един много добър мач, сериозен, по сценарий и бяхме напът да спечелим мача. Това не се случи. Има си причини. Те са и в нашия отбор, и в противниковия. Също така и в определени отсъждания", коментира Пенев след мача.

"Досега гледахме много пъти повторението на отменения гол. Няма абсолютно никаква засада. Линиите не са прави. Не е нормално и е редно това да бъде коригирано. Не е нормално. Нас ни свирят двама, трима съдии едно и също. Това е реалността. Това са обстоятелства, които влият върху крайния резултат. Така беше и днес. Ще продължим да не се предаваме и да не се даваме”, допълни той.

Снимка: Боян Ботев/БТА (ЕК)

Той категорично обвини ВАР в манипулация. От клуба обаче изглежда не са на това мнение. При репортажа на официалния си сайт от "Хебър" заявяват, че засада има, макар и малка.

"Малко след това ВАР се задейства и отмени попадението заради засада на Кабов в момента на подаването от Йохан Н’зи. Рамото на крилото на Хебър бе с много малко в положение на засада, но достатъчно съдиите да отменят гола", пишат от клуба.

Защо треньорът на клуба и самият клуб не са на едно мнение, не е ясно. Изглежда има инерес голът да остане отменен.

Видео: Gong.bg

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.