Сигнализирай!

МВР екскортира крава и теле към Терминал 2

Gospodari.com
Gospodari.com
12.03.2024 г.
7
0

МВР екскортира крава и теле към Терминал 2. Не, това не е просто смешна римичка, а факт. На интересните кадри се натъкнахме във Facebook групата "Забелязано в София".

На тях виждаме как двама униформени придружават семейство говеда по пътя им по бул. Брюксел, посока Летище София. Единият служител на реда е вдигнал ръка във въздуха, за да покаже на участниците в движението, че трябва да внимават с ценния добитък.

Снимка: Facebook /"Забелязано в София" / Svetoslava Valentinova

От снимките не става ясно дали полицейските служители заработват някой допънлнителен лев (защото, както знаем, получават мизерни възнаграждения...) или просто са имали голямото желание да са главната атракция по столичните улици.

Селскостопански животни плъзнаха по софийските улици (видео и снимки)

Снимка: Facebook /"Забелязано в София" / Svetoslava Valentinova

Член на „Възраждане“: „Младите българи избягаха в чужбина като влязохме в ЕС!“ (видео)

Едно обаче е сигурно - щом дори и кравите са тръгнали към Терминал 2... положението не е на добре. Може пък целта на униформените е да ги догони, за да ги задържи в България. Все пак трябва да се борим с изтичането на мозъци у нас! Колко млади и квалифицирани професионалисти избягаха зад граница... Редно е да спрем всеки, който можем! Този елитен ескорт може да се окаже стъпка в правилната посока!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.