Сигнализирай!

Вълна от съпричастност заля инвалид от Монтана, нападнат заради 10 лева (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.03.2024 г.
15
0

Вълна от съпричастност заля инвалид от Монтана, нападнат заради 10 лева. Инцидентът е станал в асансьор, докато мъжът се е качвал към дома си в блок в квартал „Младост“, разказва bTV.

Крадец нападна възрастен мъж за 50 лева (видео)

След като мъж с увреждания остана без последните пари от инвалидната си пенсия заради грабеж, последваха реакции от хора, които искат да му помогнат. Междувременно от полицията съобщиха, че за престъплението има задържан. Той е разпознат и от потърпевшия. Разследването е поето от Прокуратурата.

В събота следобед 60-годишният Милко Рангелов се прибирал от пазар и се качвал в асансьора в блок в квартал на Монтана. След него влиза още един непознат мъж и в асансьора му взема последните десет лева. Милко е със 100% инвалидност след инсулт. Придвижва се с патерица. Забелязва около себе си мъж. "За първи път го виждам. Нито го знам, нито го познавам. В магазина напазарувах храна и той беше там. Явно ме е проследил къде и как си слагам парите“, разказва Милко.

снимка: bTV

В асансьора непознатият отваря ципа на джоба му и прибира банкнотата, после спира асансьора и побягва. „И аз му викам: "Дай ми парите!", а той ми вика: "Изчезвай, изчезвай!", допълва потърпевшият мъж.

Отнетите пари се оказват последните от инвалидната му пенсия. „Ще искам от приятели, някой да ми помогне. Имам такива приятели, помагат ми, когато трябва…", споделя Милко. Случилото се с него обаче развълнува много хора, които поискаха да помогнат.

Коментарът на “Господарите”

Поредният нападател, възползвал се от слабостта и уязвимостта на възрастен човек. Крадецът дори си е позволил посред бял ден да нападне мъжа! Радваме се, че полицията го е задържала и настояваме да си получи заслуженото!

Трябва да пазим възграстните си съграждани, не да ги нападаме и обираме!

Ако искате и вие да подпомогнете Милко, може да го направите на банковата му сметка:

ЦКБ АД, клон Монтана

IBAN: BG87CECB979010E9519200

Милко Нончов Рангелов

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.