Сигнализирай!

"Ботев" Пловдив иска чужди съдии за ЦСКА

Gospodari.com
Gospodari.com
20.03.2024 г.
9
0

"Ботев" Пловдив иска чужди съдии за ЦСКА. Футболният клуб публикува на Facebook страницата си официална молба Българския футболен съюз.

Става дума за предстоящите полуфинални срещи от турнира за Купата на България, в които един срещу друг ще се изправят "Ботев" Пловдив и ЦСКА-София. "Синьо-черните" настояват срещите да бъдат ръководени от чуждестранни рефери.

Снимка: iStock

"Всички ние видяхме тенденцията и грубото погазване на правилата при последната ни среща за първенство с отбора на ЦСКА-София, като желаем това да не се повтаря никога повече", написаха към публикацията от футболния клуб.

Треньор осъди “Ботев” Пловдив за огромна сума

"Настояваме за професионално и безпристрастно съдийство, което смятаме за невъзможно с реферите, къководещи футболните срещи в редовното първенство", гласи текста на молбата. Тя е подписана от изпълнителния директор на клуба Алексей Киричек.

От "Ботев" Пловдив са категорични, че отборът им е ощетяван нарочно многократно и искат тази "явна тенденция" да се промени.

"Нека по-добрият отбор продължи!", написаха от клуба, като подчертаха, че ако съперникът успее да го направи по честен начин, ще заслужи поздравленията им.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.