Сигнализирай!

Семейството на Неймар няма да измъкне Дани Алвеш от затвора

Gospodari.com
Gospodari.com
22.03.2024 г.
18
0

Семейството на Неймар няма да измъкне Дани Алвеш от затвора. Информацията, че Неймар-старши ще плати гаранцията на бившия футболист беше разпространена от различни медии, но той се разграничи от нея.

Бащата на футболната звезда обяви в профила си в Instagram, че няма да плати 1 милион евро, необходими за освобождаването на Дани Алвеш под гаранция от испански затвор. Там бившият бразилски национал чака резултата от обжалването на присъдата му за изнасилване.

Неймар да Силва Сантос- старши каза в изявление от името на семейството си, че са подкрепили финансово Алвеш по време на процеса срещу него, но няма да го правят отново сега, след като бившият играч беше официално признат за виновен за изнасилването на жена в нощен клуб в Барселона през 2022 г.

Алвеш не може да си плати гаранцията

„За нас, за моето семейство, този въпрос приключи. Точка“, категоричен е Неймар-старши.

Бащата на бразилския футболист не уточни как точно семейството му е помогнало на Алвеш. Но добави, че сега "ситуацията е различна", защото съдът се е произнесъл срещу бившата звезда на Барселона. Той допълва, че се опитва да се спекулира с името му и това на сина му за случай, за който те няма нищо общо вече.

40-годишният Алвеш беше осъден на четири години и шест месеца затвор. В момента той е в затвор край Барселона, откъдето не може да излезе, въпреки издаденото разрешение от съда да бъде временно освободен. Причината е невъзможността му да плати гаранцията си от 1 милион евро.

Според адвоката на Алвеш, той има в сметките си около 70 000 евро и е в "трудна финансова ситуация". Всичките му рекламни и клубни договори са прекратени след повдигнатото срещу него обвинение в изнасилване. Сметките и имуществото му са замразени заради бракоразводното дело, заведено от съпругата му.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.