Сигнализирай!

След връщането на Бизюрев у нас: Близките на Митко от Цалапица отново протестират (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.03.2024 г.
10
0

След връщането на Бизюрев у нас: Близките на Митко от Цалапица отново протестират, показва репортаж на bTV.

Според близките на Димитър неяснотите около случая остават, а Бизюрев дава объркващи показания. Те настояват той да бъде разпитан от всички експерти по делото, а не само от прокуратурата както е в момента.

Майката на Димитър твърди, че повод за убийството е било момиче. Околните са настройвали Митко и Бизюрев един срещу друг. Тя допълва, че обвинението на близнаците Динкови зависи от показанията на Бизюрев. Пита обаче как така делото е разделено от Окръжната прокуратура, след като според нея близнаците са съучастници в убийството.

Семейството от няколко месеца иска да бъде проведен нов следствен експеримент, като отказът за това съдът мотивира с отсъствието на Рангел Бизюрев. Сега той е отново в България и близките на убития Димитър настояват експериментът да се случи.

Нови разкрития след показанията на Рангел Бизюрев за убийството на Митко от Цалапица (видео)

По-късно през деня семейство и близки ще протестират пред прокуратурата и пред съдебната палата в Пловдив.

Подкрепяме всички призиви на близките на убития Димитър за справедлив процес и тежки наказния за убиеца и съучастниците му! Макар това да не може да върне Митко, справедливият развой би съхранил живота на други като него, показвайки, че престъпленията не остават безнаказани!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.