Сигнализирай!

Кирил Петков разкри защо го пази НСО

Gospodari.com
Gospodari.com
18.05.2024 г.
2
0

Кирил Петков разкри защо го пази НСО. Той избра да направи това в социалната мрежа Фейсбук, където написа коментар. Припомняме, че колата му с държавната охрана катастрофира тези дни - на място загина мъж на 58 г., спътница на човека също беше с опасност за живота.

Първи коментар на психолозите, убедили барикадиралия се бивш полицай да се предаде (видео)

"Моята охрана беше свалена от НСО през януари 2023 г. В последсвие в МВР постъпи информация за директна заплаха за живота ми и междуведомствена комисия, в която участват и другите служби, ми назначи охрана поради тази заплаха. Знам, че заради промяната на нашата България, за която се боря, си навличам и много недоброжелатели. Моето семейство също е наясно с рисковете, които поемам. След този сигнал за заплаха се възложи и постоянно полицейско присъствие пред дома ми. Така че тази охрана въобще не е “придобивка” от властта и не пожелавам на никого поради такава причина да му се назначава охрана. Не се правя на герой, просто спекулациите по тази тема бяха ужасяващи и искам хората да знаят истината", пише Петков.

"В продължение на близо 40 минути бях във видео конферентен разговор с моя екип като инцидентът се случи по време на този разговор. Затова не следях движението и как се случи всичко", споделя още той.

"Нито сме бързали за нещо, нито е имало инструкции да се бърза - поредни ужасни медийни спекулации", уточнява политикът.

Междувременно стана ясно и какво е ограничението на въпросния пътен участък. Вижте повече:

В участъка, където кола на НСО с Кирил Петков помете друга, ограничението е 60 км/ч (видео)

https://www.facebook.com/kiril.petkov.104/posts/pfbid0pgtNNdRP7Vtt1XunDihNcycVNWzsu6PKB6vecMeUXjo6kK1G2Gk3KWDiZjg6vLwFl?locale=bg_BG
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.