Сигнализирай!

Спецакция на полицията доведе до арести във "Факултета"

Gospodari.com
Gospodari.com
31.05.2024 г.
11
0

Спецакция на полицията доведе до арести във "Факултета". Няколко души са нарушили политическите права на граждани, съобщи началникът на Трето РУ Ивайло Величков пред NOVA.

От “гласувах за този портрет” до “инфраструктурата да се оправи”: Как минаха изборите във “Факултета”? (РЕПОРТАЖ)

На един от адресите са намерени списъци с имена и конкретни суми срещу тях. Образувани са седем досъдебни производства. Има и един задържан за фалшиви документи. 

Полицията проверява и дали лица, притежаващи задължения или вересии в магазини в квартала, са били убеждавани да гласуват за конкретна партия срещу опрощаване на дългове. В рамките на акцията, започнала преди няколко дни, са задържани 27 души, сред които 11 са обявени за издирване. Сред тях има и такива, занимавали се с наркотици и други престъпления.

снимка: iStock

Изборите на 9-и юни наближават, а с тях се увеличава и купуването и продаването на гласове. Ние от "Господарите" апелираме да не се поддавате и да не давате гласа си срещу пари, обещания и няколко кюфтета! Гласът ви има значение, използвайте го правилно! Сигнализирайте ни и за всякакви изборни нарушения на gospodari.com.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.