Сигнализирай!

Семейната драма утихва: Михайлов се извини на Марков за "пробитите" депутати (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.06.2024 г.
26
0

Семейната драма утихва: Михайлов се извини на Марков за "пробитите" депутати. Лидерът на партия "Величие" поиска извинение от Ивелин Михайлов и той послушно му го предостави. На Facebook страницата на парламентарната група беше публикувано видео, в което Михайлов се извинява на цялата партия и нейния лидер Николай Марков.

"Искам да се извиня на ПГ на партия „Величие“ и полковник Николай Марков, ако по някакъв начин съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разцепление или пък съм подал неправилен сигнал към медиите, всички наши привърженици", заяви Михайлов.

Когато мама и тате се карат: Лидерът на “Величие” поиска Ивелин Михайлов да му се извини

Преди два дена Михайлов заяви, че може членовете на "Величие" да продължат да гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС, защото се притеснява дали не са били “пробити”. Думите му бяха по повод Народното събрание миналия петък. В него “Величие” подкрепиха кандидатурата на Анна Александрова от ГЕРБ за председател на временната комисия за промени в правилника на парламента.

След тези думи председателят на ПГ на „Величие“ Николай Марков вчера поиска извинение от Ивелин Михайлов за думите му, че има "пробити" депутати, които ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада.

„И най-сериозните хора правят грешки. За момента приемаме, че аз съм направил грешка. Изказал съм се бързо и непремерено за тях и очакваме да видим техните действия. До този момент аз съм направил грешка. Когато нямаш доказателства, аз съм човекът, който съм отправил някаква клевета. Извинявам се за това нещо“, заяви пред bTV днес Михайлов.

Николай Марков зачеркна Ивелин Михайлов и обяви себе си за единствен лидер на “Величие”

„Тези хора казват, че това не е вярно, ти ни създаваш напрежение. И аз приемам, защото в този момент аз нямам безспорни доказателства. Поради тази причина аз трябва да дам шанс на тези хора да работят“, допълни той.

Семейната драма е налице още откакто се разбра, че партията е успяла някак да мине 4-процентовата бариера и да влезе в парламента. След това раздорът във "Величие" започна. Разбра се, че Михайлов има задължения към НАП в размер на стотици хиляди. Лидерът на групата закъсня за клетвата си в Народното събрание. После се започнаха словесните престрелки. С две думи - циркът е пълен!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.