Сигнализирай!

Нови разкрития за жестокия побой на фен на мача Португалия - Словения (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.07.2024 г.
12
0

След шокиращите кадри с побой по време на победата на Португалия над Словения с 3:0 след дузпи в 1/8-финален мач от UEFA EURO 2024 излязоха нови разкрития за случилото се на стадиона във Франкфурт.

Биячите на пребития фен при пропуснатата дузпа от Кристиано Роналдо в продълженията са служители на охранителната фирма "Секюритас", съобщава Bild.de.

Преди мача с Португалия въпросните охранители били уведомени от организаторите на Европейското, че от този момент нататък, когато се играят мачове с участието на Роналдо мерките за сигурност трябва да бъдат засилени срещу всички желаещи да стигнат до голямата звезда на световния футбол.

Снимка от побоя. Източник: X / Record

BBC се подигра на Кристиано Роналдо за пропуснатата дузпа

Очевидец разкрива пред немския таблоид, че на предварителната среща старши служител на службата за сигурност е обявил награда от 50 евро за всеки предотвратен бързоходец. Възможно е това съобщение да е накарало стюардите да откачат и да действат жестоко срещу феновете.

Какво точно стана?

На видеозапис от португалския вестник Record се вижда как фен е държан и бит от стюардите, а други фенове са задържани в един от четирите тунела на стадиона. Пострадалият запалянко е бутнат до стената и след това ударен с юмрук в главата. Накрая той пада на земята и още стюарди влизат и го държат. Докато фенът лежи, той е ритан и бит. Дори стюард притичва и го рита още по-силно. Не е ясно как се е стигнало до ситуацията и какво е предизвикало действията на стюардите.

УЕФА е наясно със случилото се и полицията води разследване.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.