Сигнализирай!

Швейцарка получи ужасяващи наранявания, след като заспа на зарядно за телефон

Gospodari.com
Gospodari.com
08.07.2024 г.
13
0

Швейцарка получи ужасяващи наранявания, след като заспа на зарядно за телефон. Устройството е образувало дупка върху коляното ѝ.

Жената е била с изгаряния от трета степен. Според медиците нараняванията са причинени от тока на зарядното устройство, което е направило реакция с потта върху кожата ѝ, пише Mirror.

Мислех, че ще оставя раната да заздравее сама, но наистина стана по-лошо, озовах се в спешното отделение“, разказва пострадалата.

Случаят е от преди година, но жената все още има белег на крака си, който се е опитала да прикрие с татуировка. Споделя за инцидента, за да предупреди за рисковете от зарядни устройства, включени в електрическата мрежа близо до леглото.

Експертът по изгаряния д-р Доминик Андре-Левин от университетската болница в Женева коментира пред местните медии, че изгарянето е причинено от химическа реакция, а не от топлина.

Това не е единствената опасност, която зарядните за телефони могат да причинят. Къща беше напълно унищожена в Устър, Великобритания, след като зарядно за телефон се запали. 55-годишната Ема Флахърти разказва, че е надушила нещо в спалнята на дъщеря си, преди бързо да изведе децата си от къщата.

Не сушете мобилни устройства в ориз, съветват производители

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.