Сигнализирай!

Братът на Михаел Шумахер обяви, че има нов партньор - синът му го поздрави (снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.07.2024 г.
29
0

Братът на Михаел Шумахер обяви, че има нов партньор - синът му го поздрави. Това разбира от публикация в Instagram профила на Ралф Шумахер.

Той използва социалната мрежа, за да сподели на света, че има връзка с мъж.

„Най-красивото нещо в живота е, когато имаш правилния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко", написа бившият пилот от „Формула” 1 под снимката в профила си.

На нея се вижда как по-малкият брат на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер е прегърнал партньора си и гледат залеза.

Синът на Шумахер се отърва невредим при зловеща катастрофа (видео)

Ралф Шумахер беше женен за Кора Бринкман от 2001 до 2015 г. Двамата имат син - Дейвид на 22 години, който също е автомобилен състезател.

Именно Дейвид беше един от първите, които коментираха публикацията.

"Много се радвам, че най-накрая си намерил човек, с когото се чувстваш комфортно. Няма значение дали е мъж или жена. Поздравления и ти желая всичко най-хубаво", написа синът на Ралф.

Въпреки че в световен мащаб ЛГБТ+ общонстта търпи обиди и критики ежедневно, коментарите под публикацията на Шумахер са предимно позитивни. Хората го поздравявят за смелостта и пишат, че "Любовта е любов", без значение от сексуалната ориентация.

Така е, любовта е неизменна част от нашия живот и тя е може да се породи между всякакви хора, независимо от техния пол, раса, религия, сексуална ориентация и т.н. Бъдете толерантни!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.