Сигнализирай!

Слави Трифонов се жалва във Фейсбук, че партията му няма да може да направи правителство

Gospodari.com
Gospodari.com
04.08.2024 г.
66
0

Слави Трифонов се жалва във Фейсбук, че партията му няма да може да направи правителство. ИТН ще върне неизпълнен третия мандат още в понеделник. Отиваме на избори, това е сигурно.

Руснаците се юрнаха да купуват перални, печки и хладилници

"Всички видяхте какво се случи през последната седмица. Случи се буквално пред очите ви. Президентът връчи третия проучвателен мандат на ИТН и ние напълно открито и отговорно се постарахме да го изпълним", пише Трифонов.

"От проведените разговори стана ясно, че между нас и пет политически субекта – независимите депутати около Николай Марков, независимите депутати от ДПС около Джевдет Чакъров, БСП, ППДБ и ГЕРБ има пълно съвпадение на приоритетите, задачите, целите и начините на тяхното изпълнение", споделя още той.

Според него е "напълно глупаво и безотговорно" да няма пълна подкрепа, щом няма различия.

"А ГЕРБ, въпреки разума и практицизма на експертите в тази партия, не успя да избяга от зависимостите на Бойко Борисов. Да ви припомня, че единствената парламентарна група, която искаше веднага избори бе групата на ДПС начело с Делян Пеевски. Е, Бойко Борисов изпълни желанието на Делян Пеевски и изпрати страната на поредните предсрочни избори. Сигурен съм, че ще си понесе цялата политическа отговорност за това", добавя още шоуменът.

https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/pfbid0pMi8FR7X32oc5fH5ohfXVTXz1S8Z5LzAbgFZsjuN6wqe5eQqahb8t2QccQXwGuyYl?locale=bg_BG

Слави Трифонов.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.