Сигнализирай!

Сарафов получи секретни материали за работата на "Историческия парк" на Михайлов (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.08.2024 г.
67
0

Сарафов получи секретни материали за работата на "Историческия парк" на Михайлов. Днес по време на заседанието на Парламента депутатите приеха Доклад за дейността на Временната комисия за проверка на всички факти и обстоятелства на данни за извършени престъпления във връзка с дейността на идеолога на ПП „Величие" Ивелин Михайлов.

Докладът касае разположения в село Неофит Рилски, община Ветрино, комплекс „Исторически парк". В него става дума за престъпления, свързани с пране на пари и обвързаности на представители на местната и централна власт с този комплекс и неговото изграждане и проект на решение.

Сега става ясно, че е изпратена секретна стенограма за дейността на Комисията до и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов.

При обсъждането на този точка от дневния ред, заседанието на парламента бе закрито за представителите на медии.

Цвета Рангелова от „Възраждане" съобщи пред журналисти, че в пленарна зала докладът за дейността на временната комисия е приет. Тя допълни, че е взето решение материалите да бъдат изпратени на съответните компетентни органи.

„До днешна дата по решение на комисията, което се случи на закрито заседание, предвид обстоятелствата, че се разглеждаха секретните материали, които постъпиха от изслушванията на председателя на ДАНС, вече сме изпратили секретната стенограма на главния прокурор на Република България с очаквания да предприеме съответните действия, каквито са в рамките на неговите пълномощия и компетентности", обясни тя.

Видео: Facebook / "Дневник"

А ето и прочита на "Господарите" за "Историческия парк" на г-н Михайлов:

Историческият лунапарк от античното бъдеще с руски привкус (видео)

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.