Сигнализирай!

Странно поведение на мъж от току-що спрял самолет на австралийско летище (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.08.2024 г.
15
0

Странно поведение на мъж от току-що спрял самолет на австралийско летище. Пасажерът избягал през аварийния изход на самолет, плъзнал се по двигателя и скочил на пистата. Мъжът е арестуван, информира NOVA.

Полетът на авиокомпания „Джетстар” пристигнал на летището в Мелбърн от Сидни и спрял на изход на терминал, когато мъжът излязъл от самолета през десния авариен изход.  В изявление на „Джетстар” пише, че при отварянето на люка аварийна пързалка автоматично се е разпънала от задната част на крилото при фюзелажа. „Но вместо да я използва, мъжът тръгнал по крилото и се спуснал до земята по един от двата двигателя”, казва представител на властите.

Пътуващ разказал, че пътниците започнали да крещят и пищят, когато малко преди да отвори люка, мъжът започнал да се държи хаотично. „Той проявяваше доста странно поведение. Веднага щом самолета започна да спира, той стана и се запъти към седалките при аварийния изход”, допълва той.

https://www.youtube.com/shorts/Sb6X594wZ00

Австралийската федерална полиция каза, че нейни представители са били уведомени незабавно от служители на авиокомпанията. Арестували са мъжа по подозрения за „агресивно поведение и нарушаване на протокола за самолетна безопасност”. Той е бил прегледан от екип на Спешна медицинска помощ. След това е бил откаран в болница, където ще остане за допълнителна диагностика.

От летището в Мелбърн съобщиха, че мъжът е бил удържан от екипажа и наземния персонал, преди полицията да го арестува.

Гратисчия на ново ниво – мъж успя два пъти да се качи на самолет без билет

Странно поведение на мъж от току-що спрял самолет на австралийско летище (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.