Сигнализирай!

Кон предизвика катастрофа на Е-79 край Дупница

Gospodari.com
Gospodari.com
24.09.2024 г.
213
0

Кон предизвика катастрофа на Е-79 край Дупница. Той е изскочил внезапно на пътя и е бил блъснат от лек автомобил, съобщава Dir.bg

В продължение на десетилетия коне си пресичат Околовръстното в София (видео)

Животното е загинало, водачът на колата не е пострадал. Тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни. Полицията издирва собственика на коня. Инцидентът е станал при разклона за село Пиперево и не е първият такъв в този участък. Според местните стада безстопанствени коне денонощно се движат в района.

При извършения оглед на място с участието на ветеринар не е установена чип или марка за собственост. Работата продължава по установяване на собственика на безстопанственото животно, което е причинило произшествието. "Трасето е почистено, нормално е движението", съобщи говорителят на Областната дирекция на полицията Катя Табачка.

снимка: iStock

Стада от безстопанствени коне денонощно са в близост и до главен път Е-79. Както и от двете страни на АМ "Струма", сигнализират водачи. Съсипват реколтата на кооперации и стопани в района на Дупница и Бобов дол. Собственикът на конете е един, знае се добре от полицията, прокуратурата и общината. Има издадени многократно актове за глоба, които обаче отпадат в съда, коментират дупничани.

Коментарът на “Господарите”

Преди вече почти 10 години ние от “Господарите” ви показахме материал: Коне се разхождат на Околовръстното в София

Миналата година пък направихме репортаж за това как 10 години получаваме празни обещания, че прекосяването на скоростни пътища от животни ще бъде ограничено: Въпреки празните обещания с години, животни отново пресичат скоростни пътища (видео)

И днес виждаме, че тези обещания нямат никакво намерение да се спазят. Докога ще търпим? Прекосяването от животни на подобни скоростни отсечки е изключително опасно и може да коства човешки животи! А съществуват хора, които явно си затварят очите. Не искаме да чуваме за подобни случаи!!! Свършете работата си!

Кон предизвика катастрофа на Е-79 край Дупница

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.