Сигнализирай!

Мним сайт предлага фалшиви карти за градския транспорт в София (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
25.09.2024 г.
13
0

Мним сайт предлага фалшиви карти за градския транспорт в София. От Центъра за градска мобилност предупреждават хората, предава NOVA.

Искаме изряден градски транспорт, но е спорно дали го заслужаваме (Коментарът на редактора)

Фалшив сайт предлага срещу минималната сума от две евро карти за шест месеца за цялата градска мрежа. „За съжаление, тези сигнали на територията на София зачестяват. Както имаме измами и из цялата страна. Това, от една страна, е позитивно, тъй като хората се интересуват от градския транспорт. Но бих приканил всички да използват единствено официалната информация, която е в сайта на ЦГМ или на Facebook страницата. Това е единственият официален източник, от който могат да черпят правилна информация. Всичко останало подлежи на голямо съмнение”, посочи Владимир Лазаров, ръководител отдел „Маркетинг и продажби” на ЦГМ.

снимка: iStock

Коментарът на “Господарите”

Скъпи приятели, измамите в интернет зачестиха, а хакерите станаха все повече. Ние от “Господарите” ви съветваме да бъдете внимателни и мнителни, не вярвайте на неоторизирани сайтове. Внимавайте, за да не бъдете разочаровани! Надяваме се, че компетентните органи ще свършат своята работа и ще прекратят тази измама! 

Сигнализирайте ни за всякакви подобни злоупотреби на gospodari.com.

Мним сайт предлага фалшиви карти за градския транспорт в София

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.