Сигнализирай!

Десетки нови обвинения в сексуално посегателство срещу Пи Диди, 9-годишно дете е сред жертвите

Gospodari.com
Gospodari.com
20:43 ч.
1148
0

Десетки нови обвинения в сексуално посегателство срещу Пи Диди, 9-годишно дете е сред жертвите. Адвокатът Тони Бъзби обяви, че представлява 120 обвинители с разкрития срещу хип-хоп звездата, съобщи NBC News

На пресконференция във вторник базираният в Тексас адвокат Тони Бъзби каза, че представлява 120 обвинители с обвинения срещу рапъра, които датират от повече от 20 години.

Ще разобличим хората, които са позволили това поведение при затворени врати. Ние ще преследваме този въпрос, независимо кого замесват доказателствата“, каза Бъзби по време на пресконференцията.

Много могъщи хора... много мръсни тайни“, каза адвокатът по повод обвиненията. Той добави, че екипът му е "събрал снимки, видео, текстове".

Бъзби добави, че обвиненията ще включват „насилствено сексуално посегателство, секс с контролирано вещество, разпространение на видеозаписи, сексуално насилие над непълнолетни“.

Бъзби съобщи, че се подготвя дълъг списък. "Тези имена ще ви шокират", продължи адвокатът.

Той каза, че повече от 3000 души са се обърнали към офиса му с обвинения рапъра Шон Комбс, по-известен като Пи Диди. Планира да заведе дела в различни щати в рамките на следващите 30 дни. 

Сред тази нова група обвинители, каза Бъзби, 62% се идентифицират като афроамериканци и произхождат от повече от 25 щата. Мнозинството от тях са от Ню Йорк, Калифорния, Джорджия и Флорида. Бъзби каза, че 25 от обвинителите са били непълнолетни по време на предполагаемите посегателства, някои още през 1991 г. Адвокатът освен това твърди, че един от обвинителите е бил на 9 години.

В медийното пространство се разпространиха кадри, че на т. нар. "бели партита" на Диди са присъствали звезди като Джей Зи, Бионсе, Ъшър, Джъстин Бийбър, Аштън Къчър и други. 

Всичко започна, когато бившата приятелка на Пи Диди – Каси, пусна обвинения срещу него за физическо и сексуално насилие. Тя разказва за случка в хотел, когато Диди я е пребил жестоко пред свидетели, а инцидентът е записан на видео. 

Всяка година той организира „бяло парти“ - събитието на годината в Холивуд, на което всички са облечени изцяло в бяло. И на което присъстват най-известните имена в света. В малките часове на нощта обаче, звездните партита се превръщали в т.н. "freak offs".  В превод на български – извращения, пише NOVA.

Федералните арестуваха Пи Диди нa 16 септември, а прокуратурата го обвини в секс трафик, изнудване и организиране на мрежа от незаконни партита с наркотици и насилие. В домовете на рапъра бяха открити хиляда бутилки с бебешко олио и лубриканти.

Рапърът Пи Диди предложи 50 млн. долара за свободата си, но го оставиха зад решетките

В момента Пи Диди е в ареста, а съдията отказа предложените да освободи рапъра срещу 50 милиона долара гаранция.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.