Сигнализирай!

Кубрат Пулев: Чар не може да ме изненада с нищо (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14:30 ч.
327
0

Кубрат Пулев заяви, че съперникът му и шампион в тежка категория Махмуд Чар няма с какво да го изненада.

Пулев и Чар бяха официално представени един до друг преди изключително интересния мач между тях на 7-и декември в София. Той е за регулярната титла на световната боксова асоциация. Двамата трябваше да се бият на 30-и март в София, но съперникът на Кобрата получи контузия и двубоят бе насрочен с нова дата.

"Махмуд Чар знаем, че тренира и е добре. Ние казахме, че е окей и сложихме датата през декември, за да може да имаме време за подготовка и двамата, тъй като е мач за титла. Надявам се да стане зрелищен двубой и аз да победя. Оставам мнения и коментари на хората и журналистите. За мен е важно победата и да зарадвам българската публика, защото държах много време този мач да се играе в България. Имахме и други предложения, но това бе най-важното за мен. Самата публика много допринася и помага в двубоя и ще се радвам и този път да е така", започна той.

Кубрат Пулев ще се бие за титлата в тежка категория през декември в София

"Подготвям се, вече се готвя в България. Повечето пъти в бокса треньорът е като вторият баща. Не съм забравил нито един треньор, дори и в националния отбор. Той е човекът, който ни е видял по целия ни професионален път. Бил е 20 години до нас и това не е малко, защото е цял един живот. Благодаря на Михаил Таков за всички тези години и ще останем винаги един до друг, да се подкрепяме и взаимно.", добави боксьорът.

"Не мисля, че има с какво да ме изненада, работим върху това нещо. Няма толкова възможности, че да ме изненада. Добър боксьор е, твърд или поне привидно. Наблюдавал съм му мачовете. Нямам страх и притеснения от никого. Възпитаван съм на никого да не падам на колене. С уважение към всички хора, в моята кариера имам много мачове и съм подценявал противници, но сега няма да мога да го направя. Аз ще го изненадам него, не той мен. Боксовите специалисти ще разберат сигурно в първите три рунда как ще се развие мачът, но в бокса винаги може да се случи нещо неочаквано. Той ще дойде подготвен, но аз ще съм по-подготвен. Готов съм!", заяви Пулев.

"Всичко започва с вярата и най-силното и водещо нещо е тя. Хубаво е да вярва Махмуд, ще му е нужна във всеки един рунд. Подобни думи говореше и през март месец, но се контузи. Всеки се учи да говори и после трябва да внимаваш колко и какво говориш. Било ме е яд понякога, че съм казал някога нещо. Трябва да е по-смирен и умерен в приказките си, защото след мача ще го питам как и какво се е случило.", завърши Кубрат Пулев.

Видео: БТА

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.