Сигнализирай!

18-годишно момче откри плик с пари и го върна на собственичката (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 12 часа
284
0

18-годишно момче откри плик с пари и го върна на собственичката. В плика, на който било изписано име, било месечното възнаграждение на жена от село Лозенец, разказва NOVA

Четвъртокласник от Бургас намери и върна изгубения телефон на рапъра 100 кила (снимки)

Заради проявената доблестна постъпка Ангел Папалезов e награден от кмета на Царево Марин Киров и кмета на Лозенец Женя Гандиева. „Случи се на 5 септември. Прибирах се след работа, когато намерих плика на земята. Видях, че в него има пари, но не ги преброих, прочетох името върху плика. Оказа се, че пликът е на моя колежка. Звъннах ѝ, уговорихме се и ѝ го дадох лично”, разказва Ангел Папалезов, който е намерил парите.

По негови думи жената много се е зарадвала, че младежът е открил парите и ѝ ги е върнал. „В никакъв случай не съм си и помислил да взема парите за себе си”

„Разбрах от социалните мрежи за постъпката на Ангел и не останах учудена. Той е много добро дете. С кмета на община Царево г-н Марин Киров наградихме Ангел за безкористната му постъпка и изказахме благодарност към него, че е толкова честен и благороден. В общината имаме практика да поощряваме всяко едно добро дело”, обясни кметът на Лозенец Женя Гандиева.

Браво на Ангел за добрата постъпка! Надяваме се, че повече млади хора ще вземат пример от него! 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.