Сигнализирай!

Съпругата на Джейхан Ибрямов обяви гладна стачка до освобождаването му (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
330
0

Съпругата на Джейхан Ибрямов обяви гладна стачка до освобождаването му. Биршен Ибрямова заяви, че и ЦИК, и Народното събрание изпълняват заповедите на Пеевски, "защото тази държава очевидно се управлява от един човек".

"Това, което се случва на моя съпруг, няма нищо общо с истината. Не може вкъщи и в колата при обиск да не открият нищо. Нито една вещ на съпруга ми не беше иззета от вкъщи. Изведнъж се появява подкуп, от кого, за какво, той какво длъжностно лице е? Какво е престъплението, не е ясно", посочи Ибрямова.

"Казаха, че влизат вкъщи по неизбежност, а него го нямаше там. Иззеха от дома ни два бележника, които са с мои записки, също и папка с банкови извлечения от сметки на г-н Доган, защото съм негово упълномощено лице повече от 15 години", коментира още тя.

Свалиха имунитета на Джейхан Ибрямов

Кандидат-депутатът е задържан за 72 часа под стража, след като снеха двата му имунитета. Той беше хванат снощи със 100 000 лева.

Откритите в Ибрямов банкноти са белязани, има и запис на неговия глас, посочиха по-рано от държавното обвинение. Снощи от дома му са иззети 100 хиляди лева, папки с документи и тефтер.

"Той ми каза, че това за него е абсолютно инсценировка и както аз съм абсолютно убедена, това се случва, защото ние от четири месеца насам с моя съпруг сме на страната на господин Доган. А всички, които са на страната на г-н Доган, ще ги последва това, което направиха днес с моя съпруг", коментира по-рано днес съпругата на Ибрямов - Биршен.

Тя допълни, че съпругът ѝ нее споменавал нищо, което да не е казвано официално.

Видео: bTV

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.