Сигнализирай!

78-годишен спасител в Свети Влас стана баща на близнаци (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 4 часа
385
0

78-годишен спасител в Свети Влас стана баща на близнаци. На 5 юли тази година двойката посреща своите деца, разказва NOVA.

Алекси Радев е старши спасител и треньор по айкидо и джудо. Работи в комплекс в Свети Влас, където среща съпругата си Наталия. Ростислав и Дарина са първите деца за жената, а Алекси има двама пораснали сина от първата си съпруга.

Деца могат да се правят и на 78 години, категоричен е спасителят. На тези, които казват на Радев, че трябва да живее до 120 години, за да види бъдещето на децата си, той отговаря, че може да го направи и се е приготвил психически за това.

„Чувствам се като ретро автомобил. Колкото повече остарявам, толкова по-силен ставам. Чувствам се корав за годините си. Мъжете могат и до 100 години да са добре ако водят нормален начин на живот. Не ми завиждайте, а се стягайте и правете деца“, категоричен е Алекси.

Гордият баща знае 7-8 езика, говоримо и писмено, и планира да научи и малките на тях. Иска да ги научи да играят шах и айкидо. Ние от “Господарите” му пожелаваме дълги години да бъде здрав, за да може да бъде до тях! 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.