Сигнализирай!

Кирил Маричков разкри най-важния си житейски принцип в своето последно интервю (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 22 часа
3541

Кирил Маричков разкри най-важния си житейски принцип в своето последно интервю. БНТ разполага с кадрите, тъй като от там подготвяли документален филм за него, който скоро да бъде излъчен. 

ОЧЕВИДЕЦ: КИРИЛ МАРИЧКОВ НЕ ВИДЯ, ЧЕ СЦЕНАТА СВЪРШВА

Много съм внимавал през годините да не стана пародия на самия себе си. И както "Ролинг стоунс", аз мисля че и ние оцеляхме пък и аз осъзнах без да станем пародия на себе си. За своите албуми имам песни, които не отстъпват, даже са по-добри, според мен, от всички песни, които съм писал с "Щурците". Е, трудно да се каже, защото аз си ги обичам всичките като деца… Всеки е правил компромиси в това общество, в което живяхме. Няма начин. Въпросът е, че аз имах един принцип, който си остана верен за мен цял живот и до сега, и то е, че не е важно как да захапеш кокала, много по-важно е как да не го захапеш", споделя Кирил Маричков.

Припомняме, че легендарният музикант загина в нелеп инцидент в село Селановци, Врачанско. Той паднал от сцената при подготвителните работи за поредния концерт. За съжаление не е имало никакъв шанс да бъде хванат от другите на място, около него не е имало никой. Това твърдят очевидци. 

Ние от Господарите изказваме своите най-искрени съболезнования на близките на именития музикант. 

Тази вечер след централната емисия "По света и у нас" (по изключение днес с начален час в 21:30) гледайте по БНТ 1 последното неизлъчвано интервю с Кирил Маричков, заснето преди дни.

Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.