Сигнализирай!

17-годишно момиче се разби с колата на баща си в подлез във Варна

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 21 часа
1631
0

17-годишно момиче е паднало с кола в подлез във Варна, съобщава БНТ. Снимки от мястото на инцидента бяха разпространени в социалните мрежи.

Злополуката е станала малко след 7:30 ч. на бул. „Княз Борис“ в морския град. Тийнейджърката, която няма шофьорска книжка, е взела автомобила на баща си. Предполага се, че се е движила с много висока скорост и е изгубила контрол над колата.

За да бъде извадена от автомобила, се е наложило да бъде разрязана една от вратите. Момичето е откарано в многопрофилната болница „Св. Анна“ във Варна, без опасност за живота.

Хора, спрете да оставяте непълнолетните си деца да управляват сами автомобили. Те не са шофьори! Те нямат чувство за отговорност на пътя. Вие бихте ли позволили на детето си да се качи при някой тийнейджър без книжка? В ръцете им колата е оръжие, което може да погуби както тях, така и други невинни животи.

След катастрофата с млада и неопитна шофьорка в Сопот Никол е вече на крака (видео)

Младите шофьори – участници във всяка четвърта катастрофа през нощта (видео)

Бащата на едно от блъснатите от 18-годишна шофьорка момичета: Изпратих кукла на училище, после я видях като смачкано коте (видео)

Ако искате да ги научите, покажете им как да карат на полигон. Научете ги да се държат отговорно, спокойно и внимателно на пътя. Стига безумия и безхаберие!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.