Сигнализирай!

Дете разказва от първо лице за блудство в български манастир (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
589
0

Сигнал за пeд*филия в български манастир - жертва на сексуално посегателство проговори за престъпни действия от страна на високопоставен монах. Подробностите са зловещи и крайно възмутителни. 

ЕТО КОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ПРИ НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ

Момичето, което е на непълнолетна възраст, разказва в канала на Assess Ltd. в YouTube, че сексуалният насилник е инвестирал време, за да скъсява дистанцията. Всичко започнало уж с невинни подмятания на непристойни шегички. В последствие действията му ескалирали и се стигнало чак до изненадващи прегръдки, при които жертвата усещала ерекцията му. Позволил си дори да бръкне под тениската ѝ при бащинска близост между двамата. Това са само част от блудствените действия на висшето духовно лице. Имало е и многократни сексуални закани, породени от болната фантазия и психика на въпросния монах. 

Детето разказва още пред криминалния психолог Тодор Тодоров, че по едно време е започнало да се чувства като съучастник. Манипулацията е работила на пълни обороти, за да може да се оплете повече и повече в мрежата на фалшиво бащинско отношение, което е маскирано така, но зад него стоят нечисти зловещи помисли. 

Жертвата е направила оплакване пред друго духовно лице, което е неглижирало проблема и не е искало обществото да разбира за случващото се. Така проблемът е бил заметен, но не за дълго, тъй като пострадалата е намерила сили да потърси психологическа помощ. В момента тя получава такава. Полицията също е информирана и се очаква тяхната реакция.

Криминалният психолог Тодор Тодоров споделя за случая, че сексуалните насилници се хранят от мълчанието на своите жертви. Те биха могли да продължат с гнусните си действия, когато обектът на посегателство не намери сили в себе си да се изправи срещу страха от отхвърляне и генезиса на самото зло. 

"Като професионалист бих искал да се докосна работно до този човек, за да преценя в какъв мащаб са нещата, които е извършил", казва известният криминален психолог.

“Насилниците създават близки отношения с жертвата в такива случаи, използвайки това, че едва ли не, доближавайки се до жертвата, това е добре за нея и тя получава дивидент - че има с кой да говори, с кого да споделя, има кой да я напътства…”, споделя още Тодоров.

Ние от “Господарите” отдавна се борим с тежките пороци и престъпления от подобно естество в Българската православна църква. Можете да си припомните нашето разследване, в което монах беше наказан заради хомосексализъм и разврат - ГЛЕДАЙТЕ ТУК! По новия сигнал за непристойни действия и открита педофилия ще информираме патриарха и ще потърсим неговия коментар. Нужна е незабавна и недвусмислена реакция, че такива неща нямат никакво място в Църквата. Духовното изключва телесното, още повече сексуалните действия по отношение на деца. 

Продължаваме да следим случая и ще Ви информираме своевременно за новостите по него.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.