Сигнализирай!

Задържаха двама 18-годишни в Козлодуй за отвличане и побой на непълнолетно момче

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
262
0

Задържаха двама 18-годишни в Козлодуй за отвличане и побой на непълнолетно момче. Сигналът е получен от майката на детето, пише NOVA

Около 21.30 часа в петък, на телефон 112 е бил получен сигнал от 38-годишна жителка на града, която е заявила, че непълнолетният ѝ син е бил качен принудително в лек автомобил от две непознати лица.

След усилено издирване, органите на реда успели да открият извършителите и колата. Установено е, че съпричастни към деянието са двама 18-годишни от същия град, които използвайки сила, са вкарали момчето в автомобил, изкарали го извън населеното място и го пребили. Те са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментарът на “Господарите”

Изключително грозно и непристойно “мутренско” поведение, което младите, за съжаление, имитират от някои възрастни. Защото държавата ни го позволява. Подобен случай на “разправия” доведе до смъртта на Митко от Цалапица. Смърт, която можеше да се избегне. Сега само можем да се надяваме на справедливост! Както и че този трагичен случай ще послужи за добър пример, че насилието никога не е опция! Надяваме се, че и двамата 18-годишни ще бъдат строго наказани за деянието си! 


 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.