<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=148026" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Втори пропил...

Новите депутати в тежък сблъсък с въпросите на “Господарите” (РЕПОРТАЖ)

20 Октомври 2022
0 11770

Новите депутати в тежък сблъсък с въпросите на “Господарите”.

Нашият репортер Дани Йорданов отиде до Народното събрание, където се опита да говори с политиците по актуални теми. Във видеото ще наблюдавате епични интервюта с водещите партии.

Ето кое отврати българите от политиката (Коментарът на “Господарите”)

Вижда се, че народните представители нямат особено тържествен вид. Леко са посърнали. Отделно нашите безпощадни питания изкарват извън релси всички. Под ударите на безпощадното слово на Дани Йорданов попада Вежди Рашидов. Той си признава, че е бил приятел с шефа на “Мултигруп”. Но не казва дали самият Илия Павлов му е бил благодетел.

Новите депутати в тежък сблъсък с въпросите на &#8220;Господарите&#8221; (РЕПОРТАЖ)

Рамадан Аталай от ДПС пък разкрива, че не неговата партия подкрепя ГЕРБ, а формацията на Бойко Борисов подкрепя Движението за права и свободи.

Може би най-любопитен е моментът, в който Дани се вклинява в групата на “Възраждане”. Въпросите му към тях са доста директни – как може да има ваксинирани, които са против ваксините, възможно ли е хем да си от Русия, хем да си американски гражданин и т.н. Появява се и Костадин Костадинов. Той е гневен, че Дани Йорданов се шегува с него, че сам си е направил къща на брега на морето със субсидията на личната му партия – “Израждане”.

Новите депутати в тежък сблъсък с въпросите на “Господарите”.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Майната Ви

    26 Октомври 2022

    Загубено време... Ти ги плюеш, а те казват, че вали дъжд.

Покажи всички Скрий

Реакции