<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145647" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето колко вре...

Новите стари неспазени обещания на Бойко Борисов (Коментарът на “Господарите”)

27 Септември 2022
0 14499

Новите стари неспазени обещания на Бойко Борисов събрахме в Коментарът на “Господарите” с Дани Йорданов и оператора Йохан Вирт.

Лидерът на ГЕРБ определено не пести обещания. Но дали изобщо някога ги спазва?

Още през 2017 година той обеща завършване на магистрала “Хемус”. Уви, такова така и не видяхме. Само чухме, че за 12 години не се е справил с него, но очаква за 6 месеца правителството след неговото да се справи.

През 2016 се говореше и за диверсификация. Но вместо скоростно завършване на газопровода с Гърция, видяхме скоростно завършване на “Балкански поток”. А от него България не получава газ, както показва и доклад на ДАНС, публикуван от BIRD.

Не липсват и нови обещания – за ниски цени на горивата, за ниски цени на стоките и изобщо за спокойствие и добър стандарт на живот.

Новите стари неспазени обещания на Бойко Борисов (Коментарът на &#8220;Господарите&#8221;)

Борисов през 2016-та: „България ще добива газ и ще изнася нефт“

Политиката

Политиците нямат спирка, нямат цедка на устата. Лошото е, че се връзваме
на приказките им. И пак получаваме още от същото – притоплена блудкава манджа със
специфичен вкус на гнило. Лесно се манипулира публика, която няма критично мислене. И
вярва сляпо на вожда си като индианци на шаман. Дори да им каже, че е направим
магистрала до Юпитер, те пак ще му вярват.

Даже Борисов веднъж каза, че е направил над половин милиард километра магистрала. А това е точно преди да подпре в Юпитер. Представяте ли си я? Тръгва от Земята, подминава Луната, Марс и почти стига Юпитер.

“Никога не съм лъгал българите!”

Тези думи са отново на лидера на ГЕРБ. Дето има една приказка: “Никога не казвай никога”. Защото Господарите могат да те хванат. Е, ние затова не сме в ефир, но няма да спрем.

Важното е дори когато тая интергалактическа магистрала се строши, защото е направена некачествено и половината пари са изчезнали я към Дубай, я към офшорки, да можеш най-безочливо да се изпънеш и да обвиниш някой друг.

Новите стари неспазени обещания на Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции