<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99746" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво да очак...

Зуека се завръща в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

16 Септември 2021
0 27575

Зуека се завръща в новия епизод на “Господари на Уеба” . Водещите Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро виртуално ще прескочат до него. Ще видим какво правят депутатите, как върви пътешествието на ПиЛинцата и какви послания изпраща община Добрич до жителите си.

Парламентарна сцена “Сълза и смях”

На Парламентарната сцена се качва 46-тото Народно събрание. За краткия си живот то успя да спретне дълга поредица от гафове и изцепки, които няма как да подминем с лека ръка. Чухме дори еротични предложения, гарнирани с достатъчна доза драматизъм. Не пропуснахме и красивите епитети, които депутатите си размениха.

Филип Станев заговори за “преждевременна еякулация” в пленарната зала (видео)

Очаквайте новия епизод на "Господари на Уеба"
Историческо дрон шоу с невероятна композиция

По случай Добричката епопея община Добрич реши да подари на гражданите и гостите на града уникално дрон шоу. Вместо мечове и колесници обаче в небето заблестяха сърца и едно загадъчно име – “АЛЕКС”. Как ние видяхме случилото се и какво бихме написали, ако сме на мястото на общинарите, ще видите в епизода.

Очаквайте новия епизод на "Господари на Уеба"
ПилИтата отново пътешестват

ПилИтата, които са абсолютни звезди в социалните мрежи, отново се похвалиха със своите пътешествия по света. Този път са в Сен Тропе, а гледката там е наистина уникална. Стена на хотел отблизо. Но какво пък – поне баня си имат. Уникални образи!

ПилИтата се снимат в Кан с Морган Фрийман, който не е Морган Фрийман (видео)

Зуека ни гостува виртуално

Както знаете, водещият на “Господарите” Васил Василев-Зуека напусна България. Но успяхме да се свържем с него, за да разберем как се чувства далеч от тук. Той издаде дори къде се намира. Разходи ни виртуално, а Геро и Малин Кръстев се самопоканиха на гости.

Зуека се завръща в новия епизод на "Господари на Уеба"
Една нестандартна обява

Мъж обяви, че си търси богата жена. Не пропуснахме тази обява, която определено може да заинтригува доста хора. Не я пропускайте и вие в новия епизод на “Господари на Уеба”!

Зуека се завръща в новия епизод на “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции