<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=132631" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Учени открих...

Новият хит сред богатите: частни подводници за 2 млн. долара (снимки)

07 Юни 2022
0 1756

Новият хит сред богатите: частни подводници за 2 млн. долара.

Учени откриха най-голямото растение в света. Дълго е 180 км (видео)

Новият хит сред богатите: частни подводници за 2 млн. долара (снимки)

Новият луксозен воден транспорт пристига под водата. Да, защото не става дума за поредната скъпа яхта. А за частните луксозни подводници, които се превръщат във все по-голям хит сред богатите.

Подводните лодки предлагат удобствата на луксозна яхта, заедно с уникалните възможности на подводниците. Можете да седнете удобно и да се насладите на невероятни морски гледки. И то на стотици метри под морската повърхност.

Модерно

Съществуващите днес частни подводници съчетават технологии от последно поколение и елегантен дизайн. Те предлагат различни опции по отношение на размер, форма и вътрешно пространство. Това става ясно от техните каталози.

Има и частни подводници, които могат да се поберат и транспортират в по-голяма яхта. Има и напълно независими.

Пионерът

Първата в света суперлуксозна подводница се казва Neyk. Тя е разработена в сътрудничество между Ocean Submarine, MTU, Rolls-Royce и Bosch. Съдът разполага с впечатляваща наблюдателна зона с обзор от 270 градуса, разположена на носа й. Освен това има собствена библиотека. Също и салон за гости с пространство за поне 20 души. Сред останалите екстри са бар и напълно оборудван камбуз.

Интериорът е със същия диаметър като на частен самолет. Всеки клиент може да поръча собствен дизайн на мебелировката. Осветлението и климатичната инсталация също са изграждани спрямо желанията на хората.

Подводницата достига 500 м дълбочина и да се движи с 15 възела. А цената започва от $2 милиона.

Новият хит сред богатите: частни подводници за 2 млн. долара (снимки)

Източник: Money

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции