<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150702" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хиляди издир...

Образувано е досъдебно производство за отвличане на момчето от Перник

12 Ноември 2022
0 10013

Образувано е досъдебно производство за отвличане на момчето от Перник. Това съобщи пред БНТ новоизбраният за втори мандат директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

12-годишният Александър Цветков изчезна вчера (11.11) в района на Профилакториума. Полиция и стотици доброволци го търсиха в и около града.

Хиляди издирват 12-годишно дете от Перник (видео)

Образувано е досъдебно производство за отвличане на момчето от Перник
Facebook

“Към момента не знаем дали то действително е отвлечено или просто е изчезнало. Ние, все пак, трябваше да реагираме и да образуваме наказателно производство и най-близкия текст, единственото възможен, е да образуваме производство за отвличане. Това са разпоредбите на НК, който за съжаление не е актуализиран от много отдавна. Аз благодаря на всички граждани, които полагат усилия, благодаря на гражданското общество, че се е мобилизирало да открие детето – над 1000 души са се активизирали. Надявам се тази история да получи благополучен завършек”, заяви той.

Малкият Александър е с аутизъм и е хиперактивен. Гледа го само баща му, който е с двигателни проблеми.

Образувано е досъдебно производство за отвличане на момчето от Перник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции