<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153979" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Актрисата Ди...

Още една популярна жена разказа за насилие от колега

06 Декември 2022
0 1417

Още една популярна жена разказа за насилие от колега. Надя Младенова публикува обстоен пост във Facebook по случая.

“Точно както при Диана Димитрова, преди точно 5 години и върху мен беше упражнено насилие от доста по-силен от мен мъж. При това също от мой “колега”, съотборник от националния отбор по шотокан карате (с който обаче не съм имала никаква тайна или открита връзка, нито конфликти)”, пише Младенова, която списва фитнес блог.

Българска актриса разказа, че е била жертва на насилие по време на снимки

По думите ѝ, след прекарано заболяване, тя и две нейни съотборнички по карате си дали среща в пицария, за да се видят. В заведението пристигнал и въпросният “колега”, с когото изненадващо Младенова влязла в спор на тема публикация в блога ѝ за спорта при децата. В кулминацията на конфликта мъжът я ударил с опакото на ръката си, станал и си излязъл, псувайки.

“И трите жени стояхме стъписани и не знаехме как да реагираме. И трите се разплакахме и като се успокоихме, поговорихме. Двете ми съотборнички предложиха да си мълчим и да не казваме на никого. Едната дори ми каза, че той не бил такъв, сигурна е, че той съжалява. Аз бях в шок и не знаех как да постъпя. Накрая се разделихме и се прибрахме”, пише по-нататък блогърката.

Още една популярна жена разказа за насилие от колега
Решението

След инцидента тя също била напът да остави нещата така. Но сестра ѝ я посъветвала да говори за случая. А и разказът на актрисата Диана Димитрова, я убедил, че не бива да мълчи.

Актрисата Диана Димитрова още получава заплахи от извършилия побой над нея (видео)

“Тогава взех решение да подам жалба срещу него. Извадих си медицинско и го направих. Дори казах на моите съотборнички, че ще дам имената им за свидетели, но ако смятат, че не трябва да свидетелстват, това е тяхно решение. Аз ще направя това, което смятам за редно”, пише Надя Младенова.

Още една популярна жена разказа за насилие от колега
Facebook

По нейните думи отговор на жалбата ѝ няма до ден днешен. В поста си тя добавя, че въпросният колега се казва Силвестър.

Още една популярна жена разказа за насилие от колега.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции