<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=140566" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 10,5 милион...

Особености на българския туризъм (видео)

10 Август 2022
0 2784

Особености на българския туризъм показваме в това видео. Противопехотна мина на метри от плажа, пребиване на туристи, пожари, свлачища – ето само някои от особеностите на българския черноморски туризъм.

За да поставим нещата в контекст и перспектива – да, война е, понякога доплуват мини, но не е редно плажуващите да стоят и да гледат сеир, вместо да се отдалечат на безопасно разстояние; да, пожари избухват, случва се, но никъде по света плажуващите не стоят да си пазят шезлонгите, вместо да бягат от огъня; да, полските туристи понякога са пияни и провокативни, но надали побой от спасителите е най-добрата реклама за страната ни; и да, някой може и да не види знака, изрично забраняващ минаването с автомобил през свлачищна зона, но да не го видят десетки хора в рамките на час е мааалко типично нашенско.

Е, всички тези хора трябва да са благодарни, че този път са имали късмет. А родният туристически бранш трябва да си даде сметка, защо българската средна каласа, а и не само тя, бяга в Гърция и Турция.

Особености на българския туризъм (видео)

Вечният спор: На море у нас или в Гърция (Коментарът на “Господарите”)

Особености на българския туризъм

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции