<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=133146" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Защо германс...

Петков: Бивш певец безотговорно рискува правителството заради личното си его (видео)

10 Юни 2022
0 2480

Министър-председателят Кирил Петков се надява, че в партия „Има такъв народ“ има депутати, които ще изберат България пред своя лидер – Слави Трифонов.

„Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер, особено ако партийният лидер е бивш певец, който най-безотговорно решава да хвърля риск върху това правителство само заради личното си его“, обяви Петков, цитиран от bTV, в специално видеобръщение.

Заплашили член на “Продължаваме промяната” с “инфаркт или инсулт”

"Продължаваме промяната" става партия с учредително събрание в Пловдив
Булфото

В него той обяснява, че води разговори с народни представители, за да осигури подкрепа за актуализацията на бюджета. А също и подкрепа за правителство на малцинството.

Кирил Петков опитал да убеди депутат от ИТН да подкрепи правителството

„Във вчерашния ден актуализацията на нашия бюджет не беше подкрепена. Не беше подкрепена от ГЕРБ, от ДПС, от „Възраждане“ и от „Има такъв народ“.

Защо тези партии не искат повишаване на пенсиите, когато тези хора имат най-много нужда от подкрепа срещу инфлацията? Защо не трябва да подкрепяме младите семейства с допълнителни данъчни стимули?

Защо не искаме да се намали цената на бензина в България и този пакет от 2 млрд. да не отиде да помогне на всеки български граждани точно в този момент. Заради политически интриги заради политически игрички“, заяви премиерът.

Той обещава да продължи да работи за стабилно правителство.

Петков: Бивш певец безотговорно рискува правителството заради личното си его (видео)

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции