<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103656" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бездомник си ...

Посетители в ресторанта на Сол Бей се оплакаха от “студена” храна и “кръчмарска” обстановка

15 Октомври 2021
1 22804

Посетители в ресторанта на Сол Бей се оплакаха от “студена” храна и “кръчмарска” обстановка, пише LadBible.

Звездата от социалните мрежи, чието истинско име е Нусрет Гьокче, отвори гостилницата Knightsbridge, в която сервира пържоли на златни подноси на цени от 800 паунда. Скоро обаче се появиха безпощадни ревюта, че цените не съответстват на предлаганата услуга.

Сол Бей разгневи мрежата с колосална “такса сервиз” за сметка от £37 000 (снимка)

Посетители се оплакаха, че са им сервирали “студена кухня” и са били настанени отвън.

В TripAdvisor клиент на заведението сподели:

“Всичко започна, че не можаха да ни намерят резервацията и в крайна сметка ни предложиха маса на горния етаж. Съгласихме се. Когато се качихме горе обаче, оказа се, че ще ядем на открито. Навън беше студено. Келнерът ни убеждаваше, че ще е топло и уютно и ни включи два уреда. Десет минути по-късно обаче управителят дойде и ги изключи с обяснението, че нямали лиценз за ползването на газ.”

Посетители в ресторанта на Сол Бей се оплакаха от "студена" храна и "кръчмарска" обстановка

“Сервирането беше ужасно, храната дори не беше хубава. Отнасяха се с нас грубо. Беше най-лошото преживяване и най-лошата храна за парите, които платихме”, допълва ревюто си клиента.

Прочутият готвач получи прякора си Salt Bae (от сол) през 2017 г., след като негово меме как ръси сол стана вайръл в мрежата. Мъжът е известен със своя особен и елегантен начин на поръсване на солта.

Кой е Salt Bae и защо е толкова известен? (снимки)

Като именно този похват и разбира се популярността му в социалните мрежи го издигна до такава степен, че в момента редовните посетители на ресторанта му са знаменитости и политици от цял свят.

Посетители в ресторанта на Сол Бей се оплакаха от “студена” храна и “кръчмарска” обстановка.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции