<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=133351" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Актуализация...

ПП е готова за избори, но ще положи усилия да не се стига до тях

12 Юни 2022
0 1066

Партия “Продължаваме промяната” е готова за нови избори, но ще направи всичко възможно да не се стига до тях. Това заяви началникът на кабинета Лена Бориславова. Тя бе в Ямбол, където заедно със заместник-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов откриха офис на партията.

Началникът на кабинета: От Трифонов не се чуха истински причини защо се изтеглят министри (видео)

ПП е готова за избори, но ще положи усилия да не се стига до тях
Снимка: БулФото

Според Лена Бориславова страната ни има нужда от действащо правителство в момента, което да може да приема закони.

Народно събрание, което да приеме онези 22 закона, които гарантират едни 13 милиарда да влязат в сметката на българина, българските домакинства и бизнеса“, обясни тя пред журналисти.

Лена Бориславова допълни, че към момента усилията на правителството са насочени в посока приемане на актуализацията на бюджета от страна на парламента и не се търсят заместници на министрите от “Има такъв народ”, които подадоха оставки.

Заместник-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов допълни, че се надява новата рамка на бюджета да бъде приета. Според него обаче са възможни и сценарии, целящи дестабилизация на правителството.

“Неведнъж бяхме свидетели на координирани акции от трите формации от опозицията. Сега съм почти сигурен, че ИТН ще се присъединят към тях, неведнъж сме имали такива сигнали”, коментира Мирослав Иванов.

Източник: БНТ

Снимки: БулФото

ПП е готова за нови избори, но ще положи всички усилия да не се стига до тях

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции