<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141785" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Усик отново п...

При взрив на кола загина дъщерята на “идеолога” на Владимир Путин (видео)

21 Август 2022
0 2416

При взрив на кола загина дъщерята на “идеолога” на Владимир Путин, чието име е Александър Дугин. Колата на Дария Дугина се е взривила край Москва. Нейният баща е полититически анализатор и близък сътрудник на президента на Русия.

По първоначална информация колата се е взривила в движение.

Ето коя държава поиска да се забрани на руснаци да влизат в ЕС

Цигуларят Пьотр Лундстрем съобщи, че Дария Дугина се прибирала от патриотичния фестивал “Традиция” в Подмосковието. Там баща й е изнесъл лекция за “метафизичния дуализъм на историческото мислене”. Самият Дугин е трябвало да пътува в същата кола, но се е случило така, че се е качил в друга.

Александър Дугин е философ и политолог, който пропагандира идеите на “евразийството”. Създаването на свръхдържава чрез интеграция на Русия с бившите съветски републики. Александър Дугин многократно е наричан от западните медии “мозъкът на руския президент Владимир Путин”.

Разбирания

При взрив на кола загина дъщерята на "идеолога" на Владимир Путин (видео)

Ето някои от изказванията на Дугин и неговата дъщеря:

“Специалната операция на Русия в Украйна е предизвикателство за еднополюсния свят, тя ще доведе до нов световен ред” – Дугин.

“Не можем да загубим тази война. В противен случай целият свят ще се превърне в голям пожар” – Дугин.

“Нашите войници няма да се върнат у дома, докато не бъдат унищожени цели в цялата страна и не бъде установена сигурност, или докато Зеленски не се предаде” – Дугин.

“Процесът на отрезвяване на Европа ще бъде много болезнен, може би дори революционен. Отношението към Украйна ще стане по-неутрално, но ще остане предубедено. Политиците ще се опитат да запазят баланса и да водят диалог, може би не пряко, а чрез неутрални държави, например чрез Турция” – Дугина.

“Западните политици спряха да повдигат темата за мирните преговори. За тях има само агресивна подкрепа за киевския режим, който изживява последните си дни” – Дугина.

При взрив на кола загина дъщерята на “идеолога” на Владимир Путин (видео)

Източник: Дир

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции