<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=107043" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: От болницата ...

Публичен дом във Виена предлага безплатен сеанс срещу ваксина (видео)

10 Ноември 2021
0 6450

Публичен дом във Виена предлага безплатен сеанс за 30 минути срещу ваксина, съобщава NOVA.

Промоцията ще бъде по четири часа всеки понеделник през ноември и е опит да бъдат окуражени мъжете да се имунизират. Австрия наложи строги рестрикции на неимунизираните срещу Covid-19. Tе не могат да посещават ресторанти, хотели, фризьорски салони и големи обществени събития. Собственикът на заведението, организирало промоцията разказа, че е стигнал до решението за нестандартната си кампания, след като видял статистиката за процента имунизирани в Австрия. 

Публичен дом във Виена предлага безплатен сеанс срещу ваксина

Ваксината се приема по-добре с… вурст

“Гледах статистиката и прочетох, че ни трябват 70-75 процента ваксинирани, за да постигнем стаден имунитет. В момента сме едва на 63 процента. След това видях в статистиката, че предимно мъже, повечето мъже – мигранти отказват ваксинация. Те дори не знаят, че могат да бъдат имунизирани. Затова искахме да се насочим към тази група и решихме да направим тук ваксинационен център”, заяви управителят на клуба Петер Ласкарис. 

Публичен дом във Виена предлага безплатен сеанс срещу ваксина

Публичен дом във Виена предлага безплатен сеанс срещу ваксина

Източник и видео: NOVA
Снимки: heute.at

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции